41651880_561560467609963_8585010304620953600_n

Олія календули

59.00 грн

5 out of 5 based on 1 customer rating
(1 відгук клієнта)

Олія календули – це мацерат суцвіть календули на олії виноградних кісточок. Хімічний та жирнокислотний склад мацерату багато в чому залежить від базової олії, на якій вона настоювалась (олії-екстрагенту). Ми використовуємо для екстракції календули олію виноградних кісточок – це легка олія, яка має високу проникну здатність, містить близько 67% лінолевої кислоти, ідеально підходить для жирної та комбінованої шкіри, оскільки не забиває пори, а звужує їх (некомедогенна). Окрім того, олія виноградної кісточки сприятливо діє на в’янучу шкіру, має тонізувальну дію та покращує еластичність шкіри.

Мацерат календули на олії виноградної кісточки підходить для будь-якого типу шкіри (особливо для нормальної, комбінованої та жирної), а також для чутливої та дитячої шкіри. 

Календула має дезинфікувальну та протизапальну дії. Вона містить каротиноїди, флавоноїди, сапоніни, ефірні олії, дубильні речовини, смоли, слиз, органічні кислоти та інші сполуки.

Календула зменшує надмірну жирність шкіри, використовується як додатковий засіб при лікуванні акне, усуненні проявів постакне, гіперкератозу. Її також можна використовувати як антисептичний засіб для обробки дрібних ран, синців, фурункулів.

Календула використовується також при варикозному розширенні вен, капілярних порушеннях, рекомендується для зменшення прояву куперозу.

Косметична дія мацерату календули полягає у :

  • зменшенні запальних процесів та набряків на шкірі;
  • пришвидшенні регенерації шкіри. Біологічно активні речовини, що містяться у суцвіттях календули, тонізують, поліпшують обмінні процеси в клітинах шкіри, пом’якшують загрубілу та лущену шкіру, зменшує прояви рубців та постакне.
  • антиоксидатній дії, що відбувається завдяки концентрації флавоноїдів і каротиноїдів, які захищають шкіру від перекисного окислення ліпідів, сповільнюють фотостаріння шкіри, а також відновлюють її після активної інсоляції.

Немає в наявності

Опис товару

Спосіб використання:

Олію календули можна застосовувати у чистому вигляді, у комбінації з іншими оліями, а також як базову олію для створення косметики чи збагачення готових косметичних засобів – кремів, масок, шампунів, бальзамів. Олія застосовується у формі аплікацій, пов’язок, змащувань і для приготування масажних сумішей.

Догляд за обличчям. Нанести олію календули на очищену вологу шкіру обличчя, дати увібратись (залишок прибрати серветкою). За потреби нанести зволожувальний крем. Також можна наносити декілька крапель олії поверх крему.

Для тіла. Нанести декілька крапель олії на уражені ділянки шкіри (опіки, синці) і втерти легкими круговими рухами. Не змивати.

Догляд за шкірою голови. При жирній себореї, псоріазі, надмірній жирності шкіри голови втирати олію календули у волосяну частину голови, залишити на декілька годин (можна на ніч), потім промити волосся шампунем.

Масаж обличчя і тіла. Змішати олію календули з іншою базовою олією (жожоба, оливкова, виноградної кісточки, кукурудзяна тощо) у співвідношенні 1:1. Також можна використовувати в чистому вигляді.

Склад:

мацерат суцвіть календули (Calendula officinalis) на олії виноградних кісточок.

Термін придатності та умови зберігання: 

1 рік (6 міс. від початку використання).
Зберігати в сухому прохолодному темному місці.

Об’єм:

30 мл.

1 відгук для Олія календули

  1. 5 з 5

    :

    У мене комбінована шкіра. Після любої маски наношу на обличчя (вижимаю 2 рази з дозатора) + губи+під очі+брови – ПОВНІСТЮ поглинається шкірою. Є видимий результат зволоження і живлення на 100% навіть з першого разу. Рекомендую!

Залишити коментар

Додати відгук

очистити формиНадіслати